WELL..I JUST GONNA WAIT HERE FOR YOU ,IT HAS LIKE ONE HOBBY TO ME

gokväll!
min kväll i bilder:

they say life is a battlefield,I say bring it on

hejhej!
kom precis hem från röke,och när jag kom hem stod ett par concerse o väntade på mig.idag ska jag inte göra någonting ska bara ligga i sängen hela dagen,orkar inte något annat.blev bara ett litet inlägg ,kommer kanske något senare hade!

DU GÅR I SAMMA SKOR.

I måndags var jag då & operera munnen,känner mig som en bebis som knappt kan prata ,ingenting nästan haha.
Iallafall vaknade idag av att ena kedja hade lossnat så fick åka in till hässleholm idag och limma på de igen.Ingenting mer har hänt idag förutom att jag har pluggat ,vi har prov imorgon och jag orkar verkligen inte.Imorgon åker jag till Linköping,till pappa,och är där över helgen.Ska då även få ny mobil ,iställlet för min sugiga iphone 3.
Nu går jag & lägger mig godnatt finisar!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

liten bilder utner tiden jag inte bloggat!






börjar lite smått att blogga igen!

hej på er!
det var länge sen jag skrev här kan man säga ,men nu har iallafall skolan börjat igen för 3 veckor sen,går ju som sagt i 9an nu.Känns lite halvtråkigt och konstigt men ändå kungligt.Så nu är det bara att köra sista året och sen börja på nytt när man börjar gymnasiumet nästa år!
Och föresten har haft ett väldigt bra sommarlov denna sommaren ,fast dock väldigt dåligt väder menmen skönt att vara ledig!
Idag föresten vaknade jag upp i min sketna lilla säng med alice o cellan,igår var vi hos poppi ,mycket trevligt och träffa folk man har saknat!och sen för övrigt har jag bara vart barnvakt åt mina brödrar och gått och blivit sjuk.
Imorgon är det då skola igen ,är redan lite skoltrött,menmen,ska sticka vid halv två för ska till k-stad och operera mig ,ska sätta på kedjor i min munn..fräscht.men det blir säkert fint sen ..tror jag?
just nu sitter jag och kollar xfactor och tänkte gå och lägga mig efter det ,gonatt!

RSS 2.0